Een behandeling duurt de eerste keer ongeveer een uur en is nagenoeg pijnloos. Meestal wordt bij guasha de rug behandeld omdat bepaalde plekken op de rug corresponderen met onze organen.

Tijdens een guashabehandeling wordt een speciale kruidenolie op het lichaam aangebracht en vervolgens wordt hier met de jadesteen overheen geschraapt. Op plaatsen waar blokkades in het lichaam zijn, verschijnen vervolgens plekken die eruit zien als bloeduitstortingen tot schrammen. Deze bloeduitstortingen vertonen zich niet op de huid maar onder de huid en kunnen variëren van diep rood tot zelfs zwart. Hoe donkerder de kleur, hoe dieper de blokkade en vaak hoe chronischer de stoornis.

Dankzij de kruidenolie voelt degene die behandeld wordt nauwelijks pijn. Hoewel de rug na een guashabehandeling bont en blauw kan zijn, verdwijnen deze plekken binnen een week. Tijdens de guasha behandeling wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen te verwijderen. Het is dan ook nodig om na de behandeling verdeeld over de dag 1 1/2 tot 2 liter lauw water te drinken.
Vervolgbehandelingen duren een half uur tot drie kwartier. Afhankelijk van de klacht zijn meerdere behandelingen met tussenpozen van een of twee weken aan te raden.

 

 

 

 

CookiesAccept

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Leer meer

Ik begrijp